Strona zawiera ofertę dotyczącą napojów alkoholowych przeznaczonych wyłącznie dla osób pełnoletnich.
Stworzona z alkoholu słodowego i najczystszej wody z syberyjskich studni artezyjskich z dodatkiem naturalnego miodu, naparu owsianego oraz ekstraktów z wanilii i ostropestu, Beluga Noble oferuje wieloaspektowy, kompletny, znakomity smak uzyskany dzięki 30-dniowemu okresowi ‘leżakowania’ - praktyce niespotykanej w produkcji zwykłej wódki.
Wszystkie składniki, które tworzą ten produkt - od najczystszej wody artezyjskiej do wyjątkowego alkoholu słodowego - przechodzą kompleksowy system oczyszczania, który obejmuje filtrowanie przy użyciu naturalnej bawełny, aż do procesu leżakowania, który trwa 45 dni.
Klasyczny wariant wódki czystej, którą charakteryzuje wyjątkowy sposób wytwarzania, delikatny smak, Toruńska dusza i stylowe opakowanie.
To eleganckie wino, ma piękny czerwony kolor z fioletowymi refleksami. Jest pełne cudownych aromatów czerwonych owoców, lukrecji oraz kwaśnych wiśni, które są perfekcyjnie podkreślane przez harmonijne dębowe nuty wanilii oraz toffi. Najlepiej serwować w temperaturze: 18 oC Serwowane do: wołowina/steki, grillowany drób, makarony
To wysublimowane wino, ma intensywny granatowy kolor z rubinowymi refleksami. Ma typową dla szczepu, świetną strukturę z dobrą intensywnością i gładkością. Zakończenie długie i eleganckie. W zapachu odnajdziemy dojrzałe czarne owoce z dodatkiem przypraw takich jak czarny pieprz i papryka. Najlepiej serwować w temperaturze: 18 oC Serwowane do: kaczka,...
To wino o jasnożółtym kolorze urzeka intensywnymi, świeżymi aromatami owoców tropikalnych elegancko połączonymi z mineralnością typową dla Doliny Uco. Dojrzewanie w dębowych beczkach dodało winu kremowe nuty z kokosowymi akcentami. W smaku zbilansowane, oleiste o zrównoważonej kwasowości. Najlepiej serwować w temperaturze: 10 oC Serwowane do: łosoś, drób
Cabernet Sauvignon świetnie zbudowane wino o pełnej teksturze, starzone przez 12 miesięcy w beczkach z francuskiego i amerykańskiego dębu. Urzeka głęboką, ciemnoczerwoną barwą oraz aromatami jeżyn, jagód i wanilii. Najlepiej serwować w temperaturze: 17-18 oC Serwowane do: czerwone mięso, dziczyzna, sery pleśniowe
Merlot charakteryzuje się głęboką czerwoną barwą z purpurowymi refleksami. Również dojrzewa przez 12 miesięcy w beczkach z francuskiego i amerykańskiego dębu. Odznacza się mocno owocowym smakiem z intensywnym aromatem śliwek i dojrzałych wiśni wymieszanym z delikatnymi taninami. Najlepiej serwować w temperaturze: 16-17 oC Serwowane do: drób, makarony,...
1865 Cabernet Sauvignon to wytrawne wino o ciemnej barwie, leżakowane w dębowych beczkach. Godne uwagi ze względu na obecność unikalnej kombinacji aromatów. Czarne owoce, kwiaty i wanilia wyróżniają się podczas pierwszego wrażenia na tle delikatnych tanin i dębu. Najlepiej serwować w temperaturze: 17-18 oC Serwowane do: czerwone mięso, drób, sery
1865 Carmenere to wytrawne wino o bardzo ciemnofioletowo-czerwonej barwie z żywymi prawie czarnymi refleksami. Bogate w aromaty przypraw i łagodnego zielonego pieprzu charakterystyczne dla odmiany Carmenere. Doskonale zharmonizowane, długie, dające silne wrażenie dojrzałości. Najlepiej serwować w temperaturze: 17 oC Serwowane do: mięso z grilla, risotto,...
1865 Sauvignon Blanc to doskonałe wino o warietalnym charakterze. Posiada długi i bogaty finisz. Wyróżnia się swoją złożonością i świeżością podkreśloną nutami owoców tropikalnych i cytrusowych. Najlepiej serwować w temperaturze: 9-11 oC Serwowana do: owoce morza, białe mięso, sushi Idealne do konsumpcji przy szczególnych okazjach, trafi w gusta...